Welkom bij mijn incompany trainingen voor Power BI! Bent u op zoek naar hoogwaardige trainingen die uw team voorzien van de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van Power BI? Zoek niet verder!

Ik bied trainingen aan die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf, of u nu een multinational bent of een MKB-bedrijf. Mijn focus ligt met name op het optimaliseren van datamodellering, het ontwikkelen van geavanceerde DAX-vaardigheden en het verbeteren van de prestaties, van basis tot gevorderd niveau.

Waarom kiezen voor mijn incompany trainingen?

1. Op maat gemaakt voor uw bedrijf: Mijn trainingen worden specifiek aangepast aan de behoeften en doelen van uw bedrijf, zodat uw team de meest relevante en bruikbare kennis opdoet.

2. Deskundige trainer: Als expert op het gebied van Power BI en met uitgebreide ervaring in het geven van incompany trainingen aan zowel grote multinationals als MKB-bedrijven, kan ik uw team optimaal begeleiden.

3. Focus op Nederlandstalige content: Ik begrijp dat het begrijpen van complexe concepten het beste gaat in de moedertaal. Daarom worden al mijn trainingen in het Nederlands gegeven, zodat uw team de informatie optimaal kan absorberen.

4. Praktijkgericht leren: Mijn trainingen zijn hands-on en praktijkgericht, zodat uw team direct de opgedane kennis kan toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Mijn Trainingsopties:

1. Training Power BI – Basis
Deze training biedt een introductie tot Power BI, inclusief het maken van visualisaties, het importeren van gegevens en het publiceren van rapporten.

2. Training Power BI – Advanced
In deze geavanceerde training duiken we dieper in op geavanceerde Power BI-functies en -technieken, inclusief complexe visualisaties, geavanceerde datamodellering en DAX-berekeningen.

3. Training Datamodelling – Basis
Deze training richt zich op de fundamenten van datamodellering in Power BI, inclusief het ontwerpen van efficiënte datamodellen en het creëren van relaties tussen tabellen.

4. Training Datamodelling – Advanced
In deze training gaan we dieper in op geavanceerde datamodelleringsconcepten en -technieken, inclusief het optimaliseren van datamodellen voor betere prestaties en schaalbaarheid.

5. Training DAX – Basis
Deze training biedt een introductie tot de basisprincipes van DAX (Data Analysis Expressions), inclusief het maken van eenvoudige berekeningen en kolommanipulaties.

6. Training DAX – Advanced
In deze geavanceerde training gaan we dieper in op complexe DAX-functies en -technieken, inclusief het maken van geavanceerde berekeningen en het optimaliseren van DAX-formules voor betere prestaties.

Wilt u meer informatie over mijn incompany trainingen voor Power BI? Neem dan gerust contact met mij op. Ik bespreek graag uw specifieke behoeften en bied een oplossing op maat voor uw bedrijf.

Begin vandaag nog met het versterken van de analytische capaciteiten van uw team met mijn hoogwaardige incompany trainingen voor Power BI!